Nieuws en prijzen van Bitcoin, Ethereum, Cardano & meer

Crypto Trading Bot

Je crypto trading laten automatiseren voor Bitvavo & Binance

Vanaf een kleine bedrag maandelijks kunt u gemakkelijk gebruik maken van een trading bot voor Binance en of Bitvavo.

Benieuwd? Er is een gratis pakket anders kunt u een goedkopere pakket nemen puur om te testen of het bevalt. Wanneer u het bevalt kunt u altijd naar een grotere pakket overstappen.

Via onderstaande knop wordt u doorverwezen naar het registratie scherm.

Voordelen van een Crypto Trading Bot

Eén van de grootste voordelen van een trading bot blijft toch het gemak met automatisch kopen en verkopen zelfs tot een niveau wat normaal traditioneel traden niet mogelijk is, maar met een bot weer wel.

Tweede voordeel is geen er speelt weinig tot geen emotie in het spel. Je hoeft nergens meer op te letten je zet een limiet voor jezelf / bot in tot hoever je wilt gaan traden en voorderest wordt alles geautomatiseerd.

Nadelen van een Crypto Bot

Lang niet alle Crypto munten worden ondersteund crypto trading bots zijn algemeen alleen gespecialiseerd in een handvol aantal munten.

Onverwachte resultaten bijvoorbeeld een onverwachte grote dump of pump kan de algoritme van de bot verstoren. Dat zijn meestal grote valkuilen van trading bots. Dat wil zeggen dat lang niet alle resultaten verwacht zal worden.

Dit soort bots zijn ontworpen voor als jij niet weg van computer en of telefoon bent. Het kan ook zijn dat de bot een trade afsluit wat jij zelf niet aanraadt. Of het een goede of slechte zet is kan de bot niet weten. Het is veel zelf testen, corrigeren en aanpassen.

Cryptocurrencies: 11.372
Markets: 940
Marketcap: 1.606.388.833.765 (2,03%)
24h Vol: 81.013.162.253
BTC Dominance: 49,90%
X